Over ons

Zonnepanelen Etten-Leur is onderdeel van Solar Op Maat. Dit is een bedrijf dat zich specialiseert in alles rondom het verduurzamen van uw woning.

Geloof het of niet, maar de fundering voor Solar Op Maat is al zo’n 19 jaar geleden gelegd. De twee ZZP’ers die dit bedrijf gestart zijn, zaten toen namelijk al bij elkaar in de klas. Het begon allemaal in Dinteloord op de Petrus en Paulusschool toen wij bij elkaar in de klas kwamen. Daarna, is dit uitgegroeid tot een vriendschap en zoveel jaren later ook een zakenrelatie.

Wouter van Highandtyre heeft de kennis en ervaring in online marketing. Desmond van Dierks Allround heeft de kennis en ervaring van zonnepanelen. Door de handen in één te slaan hebben wij een collectief van ervaren installateurs en een goede online vindbaarheid. Want wat heb je eraan om gespecialiseerd te zijn in zonnepanelen, als niemand je product en dienst gaat zien? Solar Op Maat staat voor vakkennis, vriendschap en goede service!

oprichters van zonnepanelen etten-leur

Wouter van den Hoogenband

Desmond Dierks

ervaringen van onze klanten

Na bellen is er snel een afspraak gemaakt en binnen een week werden de zonnepanelen geïnstalleerd. Top service! Mocht ik nog een keer zonnepanelen nodig hebben zou ik zeker terugkomen bij Zonnepanelen Etten-Leur.

Pieter de Hond

Klant Zonnepanelen

Door de aparte bouw van ons huis twijfelde ik eerst of het mogelijk was om zonnepanelen te laten plaatsen. Gelukkig dacht Zonnepanelen Etten-Leur met ons mee en konden er toch zonnepanelen geplaatst worden!

Anja de Jongh

Klant Zonnepanelen

Mijn gevel moest nodig gerenoveerd worden en op aanbevelen van vrienden heb ik contact opgenomen met Zonnepanelen Etten-Leur. Mijn gevel is snel en grondig aangepakt en ik ben zeer tevreden over het resultaat.

Mark Neelen

Klant Gevelrenovatie

Word jij ons volgende succesverhaal?

Vraag hieronder direct een offerte aan en wij nemen binnen 24 uur contact op.