Over ons

Zonnepanelen Etten-Leur is onderdeel van Solar Op Maat. Dit is een bedrijf dat zich specialiseert in alles rondom het verduurzamen van uw woning. Denk aan: zonnepanelen, zonneboilers en warmtepompen. Ook wij doen ons best om te verduurzamen en halen alles uit de kast om ons bedrijf zo min mogelijk te laten uitstoten. Op dit moment doen we dit door zo min mogelijk onnodig transport en duurzame werkkleding. Onze ambities voor de toekomst zijn: volledig draaien op elektriciteit die gewonnen wordt door onze eigen zonnepanelen. Wij willen elektrische busjes, onze gereedschappen laten opladen dankzij onze eigen zonnepanelen en het zoveel mogelijk stimuleren van carpoolen en alle andere zaken om zo min mogelijk uitstoot te veroorzaken.

ervaringen van onze klanten

Na bellen is er snel een afspraak gemaakt en binnen een week werden de zonnepanelen geïnstalleerd. Top service! Mocht ik nog een keer zonnepanelen nodig hebben zou ik zeker terugkomen bij Zonnepanelen Etten-Leur.

Pieter de Hond

Klant Zonnepanelen

Door de aparte bouw van ons huis twijfelde ik eerst of het mogelijk was om zonnepanelen te laten plaatsen. Gelukkig dacht Zonnepanelen Etten-Leur met ons mee en konden er toch zonnepanelen geplaatst worden!

Anja de Jongh

Klant Zonnepanelen

Mijn gevel moest nodig gerenoveerd worden en op aanbevelen van vrienden heb ik contact opgenomen met Zonnepanelen Etten-Leur. Mijn gevel is snel en grondig aangepakt en ik ben zeer tevreden over het resultaat.

Mark Neelen

Klant Gevelrenovatie

Wordt jij ons volgende succesverhaal?

Vraag hieronder direct een offerte aan en wij nemen binnen 24 uur contact op.